Hvis du flytter til Loesning, er der mange flyttebiler at vælge imellem. Der er både langdistancebiler og lokale lastbiler, så de kan opfylde dine behov. Du kan også finde rabatter og særlige tilbud. Og du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke har din egen bil – Penske og U-Haul dækker dig!

Penske

Uanset om du skal flytte eller bare har brug for en lejebil på farten, kan Penske få dig til din nye bolig med stil. Uanset om du lejer en smart ny sedan eller en kompakt minibus, er Penske dit bedste bud på transport. De har 1,000 servicesteder i hele Nordamerika, hvilket gør det nemt at få fat i et Penske-køretøj, når du har mest brug for det. Desuden tilbyder de et utal af praktiske måder at betale på, herunder kontanter, større kreditkort og et utal af forskellige betalingsmuligheder.

Det er ingen hemmelighed, at Penske har en evne til at lave kvalitetsbiler. Faktisk er deres køretøjer blandt de bedste på vejen. Sammen med deres køretøjer tilbyder de et utal af tjenester og incitamenter, som får deres kunder til at vende tilbage igen og igen. For eksempel har de en nøgleindleveringsboks til returnering efter lukketid.

U-Haul

U-Haul udlejning af flyttebiler i Loesning, Wisconsin, er en bekvem og billig måde at flytte på. Uanset om du flytter din husstand eller din virksomhed, tilbyder U-Haul et bredt udvalg af flyttebiler og trailere, der passer til ethvert behov. Du kan bestille din leje online eller via U-Haul-mobilappen. Appen giver dig mulighed for at planlægge dit afhentnings- og returneringstidspunkt når som helst, hjemmefra eller fra arbejde.

Ved flytninger over lange afstande bør du overveje en stor flyttebil. Disse køretøjer har kapacitet til at transportere dine genstande på over tusind pund. De er designet til at transportere dine møbler og apparater, men de har også mulighed for at trække din bil på en bilholder. Hvis du er bekymret for skader på dit køretøj, har U-Haul en særlig skadesfritagelsesplan.

Langdistancebiler

Hvis du har planer om at foretage en langdistanceflytning, er det vigtigt at overveje dine muligheder. Priserne på langdistanceflytningsbiler varierer afhængigt af typen af firma og den tid på året, du planlægger at foretage din flytning.

Flyttefirmaer tager ofte betaling pr. kilometer. Dette kan løbe op, især hvis du rejser langt. For at undgå dette kan du vælge at leje en lastbil til tur- og returrejse. Når du lejer en lastbil med returkørsel, skal du returnere den samme sted, som den blev hentet.

Når du sammenligner flyttefirmaer, skal du undersøge, om de tilbyder envejs eller returkørsel. Du har større sandsynlighed for at få et godt tilbud, hvis du reserverer i god tid.

Ved en langdistanceflytning skal du sandsynligvis leje en stor lastbil. Nogle udlejningsfirmaer tilbyder en særlig forsikring for store flyttebiler, som i gennemsnit koster $100 pr. køretøj.

Tilbudte rabatter

Hvis du overvejer at leje en lastbil for at flytte nogle eller alle dine ejendele på tværs af byen eller til en ny bopæl, vil du blive glad for at høre, at du ikke behøver at sprænge banken. Der er masser af firmaer, der vil hjælpe dig med at få et godt tilbud på en skinnende ny vogn, der kan rumme alle dine kasser og meget mere. Og der er et par stykker, der skiller sig ud i mængden. Fra Home Depot til Penske vil du kunne finde et ideelt køretøj til dine behov til en overkommelig pris.

De tilbyder ikke kun flyttebiler til leje, de tilbyder også opbevaringsfaciliteter til et stipendium, hvilket gør dem til det perfekte sted at opbevare dine ting, mens du flytter. De har endda en af de bedste priser for gratis selvopbevaring i en måned.

Hvad synes du om denne artikel?