Hvad er et webhotel hos UnoEuro?

Bildergebnis für unoeuro

Et webhotel er det sted hvor filerne til en hjemmeside ligger. Da webhotellet er forbundet til nettet, vil andre altså kunne finde dine hjemmesidefiler. Disse filer ligger på webhotellets server. Webhotellet sørger for at give filerne til dem der gerne vil besøge hjemmesiden. Derfor er det altså nødvendigt at have et webhotel, hvis hjemmesiden skal ligge online så alle kan se den.

UnoEuro er et blandt flere webhoteller. Det er dog det vi vil anbefale, da det både er et billigt webhotel, men hvor der samtidig ikke er sparret på funktionerne.

Forskellige webhoteller hos UnoEuro

Bildergebnis für from cheap to expensive

Det billigste abonnement

Man kan få et abonnement hos UnoEuro i flere forskellige prisklasser. Det helt billige af deres abonnementer koster kun 8,50kr. om måneden og 112kr. i oprettelse. Dette abonnement egner sig fint til små og mellemstørrelse hjemmesider.

Her får du 10 GB plads. Normalt er dette mere end rigeligt. Der hvor der kan komme vanskeligheder, er hvis hjemmesiden består af mange store billeder og film. Det er dog altid muligt at opgradere til at større webhotel, hvis man oplever at der ikke er plads.

UnoEuro tilbyder ubegrænset trafik. Der vil altså selv på de små hjemmesider ikke være nogen begrænsninger for hvor mange der kan være på siden.

Du vil også få 1 domæne på dit webhotel. Det antal domæner du har, angiver hvor mange domæner der kan tilknyttes til dit webhotel, uden ekstragebyr.

Det er også nemt at installere wordpress på UnoEuro. Senere i artiklen er der lavet en beskrivelse af hvordan.

Opgradering af abonnementet

Selvom alle de vigtigste funktioner er i det billigste abonnement, vil det i visse tilfælde være væsentligt at opgradere webhotellet til et større abonnement. Dette er heldigvis nemt at gøre.

Hvis din hjemmeside fylder mere end 10 GB plads, vil det selvfølgelig være meget væsentligt.

Hvis du gerne vil have mere end 1 domæne på dit webhotel, vil der også skulle opgraderes. Dette vil fx være en god ide, hvis du gerne vil have flere hjemmesider eller webshops i fremtiden. Du vil derved undgå flere hostingomkostninger ved etableringen af flere sider.

Pro Suiten koster ca. 90 kr. om måneden. Der er 3 forskelle. Det ene er at ydeevnen i form af CPU hastigheden bliver fordoblet. Hukommelsen bliver dobbelt så stor, mens der i stedet for 10GB er 100GB plads. Dette er derfor mest velegnet til de ressource tunge hjemmesider.

 

Fordelene ved UnoEuro

En af fordelene ved UnoEuro er at der er et meget brugervenligt kontrolpanel. Dette gør det nemt og overskueligt at operere i programmet.

Derudover er det selvfølgelig en stor fordel at UnoEuro er billigt. Især fordi der ikke er sparet på funktionerne. Man kan sige prisen i dette tilfælde ikke hænger sammen med kvaliteten.

UnoEuro er desuden let at opgradere, hvis det skulle blive nødvendigt.

Hurtig load-tid. Hvis man tager en hastighedstest, loades siden på under 400 ms, hvilket er en rigtig hurtig loadtid.

UnoEuro tager gratis backup af alt data hver dag, hvilket kan være en stor fordel, hvis der skulle være lavet en fejl. Der tages dog et gebyr på 185kr. hvis der skal rettes op på fejlen.

Sådan kommer du i gang med UnoEuro

Det første du skal gøre er at finde et domæne til din hjemmeside. Dette domæne skal selvfølgelig være ledigt. Du kan bestille dit domæne på UnoEuro´s hjemmeside.

Når du har valgt dit domænenavn, skal du vælge hvilket webhotel du gerne vi oprette. Til at starte med er det fint blot at vælge Bronze Suite. Du kan nemlig altid opgradere senere, og det er sjældent at din hjemmeside fylder mere end 10 GB. Ved oprettelsen kan du benytte en kuponkode, så du får 3 måneder ekstra gratis.

Kupon kode: KFMHWP

Derefter koster Bronze Suiten kun 8,5 kr. om måneden.

Når du skal vælge webhotel vil der være to muligheder. PHP Hotel og ASP Hotel. Vi vil anbefale PHP, da det er den der samarbejder bedst med WordPress eller lignende CMS-systemer.

Når du har betalt, modtager du en email med diverse kontooplysninger, samt login til dit kontrolpanel hos UnoEuro. I kontrolpanelet kan alt man skal bruge hos UnoEuro findes.

 

Hjælp til at installere WordPress på en UnoEuro hjemmeside

Wordpress, Baggrund, Web, Design, Hjemmeside, Cms, Logo

Som nævnt i andre artikler er WordPress et rigtig godt CMS-værktøj. Derfor vil det selvfølgelig være væsentligt at vide hvordan det bliver installeret.

Du skal blot gå ind på kontrolpanelet. Her skal du gå ind på fanen med dit domænenavn og vælge 1-click. Her kommer flere forskellige systemmuligheder. Vi anbefaler at du benytter wordpress.

Her skal der udfyldes en række oplysninger. En af disse er adressen. Den kan installeres på 3 måder. Roden, undermappe eller subdomæne.

Adresse:

Vi anbefaler roden. Her skal du blot vælge domænet i menuen, og efterlade feltet der er efter domænet tomt.

Slet data:

Dernæst skal du trykke slet data. Ved at gøre det, ryder du nemlig dit webhotel for alt det data der kunne ligge på i forvejen. Dermed vil du have mere plads. Funktionen sletter ingen mails eller indstillinger.

Administrator login:

Her kan der vælges hvilket som helst login, men dette login vil også blive brugt som forfatter ID. Derfra kan det fx ses hvem der har skrevet en artikel.

Dernæst laver du et password, og du kan benytte alle tegn.

Administrators email:

Vi anbefaler at der bruges en emailadresse der ikke er tilknyttet domænet, for at skabe mere sikkerhed.

Site name:

Er navnet på hjemmesiden, og det kan nemt ændres.

Interface:

Her skal du blot vælge hvilket sprog du vil have din hjemmeside på.

Når alt dette er udfyldt, kan du trykke installer nu, og du har installeret wordpress på UnoEuro.

Gratis SSL certifikat

SSL Certificate Icon for Secure Transactions

Ved brug af UnoEuro kan du gratis opsætte Lets Encrypt. Dette er et blandt andre SSL-certifikater. Det kan installeres ved et enkelt klik, og UnoEuro sørger selv for at opdatere certifikatet. Dermed er det meget enkelt at få https krypteret hjemmesiden, uden bekymring om hvornår certifikatet udløber.

Hvis du ønsker flere SSL-certifikater, kan det hele ordnes via kontrolpanelet. Derfor behøver du ikke at have en tredjepart på.

14 dages penge-tilbage-garanti

Hvis du fortryder at have bestilt på UnoEuro, vil der på alle webhoteller være 14 dages fortrydelse. Dette gælder dog ikke for det oprettede domæne, hvis det er blevet lavet sammen med dit webhotel. Skulle købet refunderes, vil domæneomkostningerne altså blive trukket fra tilbagebetalingen.

Sådan håndterer du emails hos UnoEuro

Catch-all

Catch all er vigtigt for alle hjemmesideejere at have. Denne funktion sørger nemlig for at ingen mails som din hjemmeside skulle have haft går tabt, på grund af at kunden har indtastet emailadressen forkert. Har der fx været stavefejl i mailadressen vil mailen altså stadig dukke op.

Problemet kan her være at der vil komme flere SPAM-mails. Vi anbefaler derfor at alle Catch-all emails bliver sendt til en mail for sig, med et strengere SPAM-filter.

SPAM-filter

Som standard tjekker UnoEuro dine emails for skadelige filer, virus eller SPAM. Nogle af disse uheldige emails kan dog alligevel risikere at ende i din indpakke. Her kan en løsning være at gøre filteret strengere. Risikoen ved dette er dog at der kan være vigtige mails der er endt i SPAM-filteret.

Du kan selv indstille hvor strengt spamfilteret skal være på UnoEuro.

Autosvar

Hvis du ikke er til rådighed i en periode kan du få UnoEuro til selv at sende et autosvar. Det gode ved denne funktion er at der kun bliver sendt et svar pr. 12 time. Dette er godt, hvis der fx er en der sender to mails i løbet af 20 minutter. Det vil nemlig se mærkeligt ud, hvis der bliver sendt den samme mail i løbet af 20 minutter.

Sådan sætter du flere domæner på samme webhotel

Det er muligt at knytte flere end et domæne til dit webhotel. Dette er smart, da der kan spares på omkostningerne der ville være ved at købe et ekstra webhotel. Du skal her være opmærksom på at domænerne deler plads, men hvis dine hjemmesider er små, så de ikke fylder så meget plads, kan det sagtens lade sig gøre.

Det koster ikke noget at tilføje at tilføje ekstra domæner til et webhotel. Det du skal være opmærksom på er at domænet i sig selv selvfølgelig koster noget at oprette.

Du kan i princippet have ligeså mange domæner som du ønsker. Den eneste begrænsning er pladsen.

Hvordan domænerne sættes ind

Det første du skal gøre er at gå ind på dit kontrolpanel på UnoEuro, og går ind under administration.

Herfra skal du trykke tilknyt domæner til webhotel.

Herfra har du to muligheder for at tilknytte domæner. Du kan enten tilknytte et eksisterende et eksisterende domæne, som du allerede har som DNS service i UnoEuro.

Den anden mulighed er at bestille et nyt domæne, som du kan knytte til web-hotellet. Hvis du allerede har domænet på din konto, skal det blot vælges i menuen.

About The Author

Related Posts