Det er sommer, det er sol, det er søndag, sådan lød det i de gamle far til fire film og sådan skal det også stadig lyde den dag i dag. Sommeren er på vej og med en rekordvarm maj, ser det bestemt ikke dårligt ud, når det kommer til hvad der er i vente.

Når solen hopper frem fra skyerne er der ligeledes mange som hopper ud i solen for at arbejde på deres projekter. Andre tyer sågar til de varmere solstrøg for få nogle nye friske pust ind.

Frisk og sommerklar

Om du er ung eller gammel, så skal du ikke snydes for den fantastiske sommer vi alle har i vente. Det er med at blive klar og så ellers gå sommeren i møde med åbne arme! Det er ikke altid, at du får alt den tid, som man gerne vil have i solen fordi man sidder og arbejder på kontoret. Derfor er der mange som tyer udenfor for at arbejde i det dejlige vejr.

Noget af det første som skal styr på er dig selv, hvis du ikke har fået noget sol i noget tid. Så kan det være en rigtig god ide at starte lidt mere mildt ud med færre timer i solen. Det kan være at du arbejder udenfor i to timer den første dag. Der kan være mange grunde til at dette er en bedre ide. Herunder at undgå solskoldning, som en af dem.

Du kan også optimere kosten. Det kan også højne humøret, som solen kan. Har vinteren været deprimerende og fyldt med usund mad? Det skal være slut. Overgangen kan være svær, men det lykkedes for de fleste at finde en god balance. Mærk efter indeni, hvordan føles det bedst? Det er dog vigtigt generelt med en fornuftig kost, både for din egen og din krops skyld. Det kan ikke understreges nok. Så brug den sunde fornuft som altid.

Vær opmærksom når du arbejder i sommerens sol

Når du har fået forberedelserne på plads, så er det tid til at komme ud i det dejlige sommervejr, og det er her du skal passe på. Grimme ting som soleksem, brandmænd og insektbid lurer i kulissen. Det er bestemt ikke noget som skal afholde dig fra at kaste dig ud i sommervejret, du skal bare være lidt varsom og passe på dig selv. Er uheldet ude og soleksemen på plads, så find forskellige produkter mod generne her. Det gælder også selvom du blot sidder med computeren på skødet, uden at være ude for at tage sol. Der er nemlig stadig risiko for at du kan blive forbrændt nogle steder på kroppen.

På stranden er det altid en god ide at huske lidt hudpleje, her især solcremen, som gerne skal være faktor 15 eller 30 alt efter din hudtype. Er du særligt udsat, så er faktor 30 at foretrække, dette gælder især for personer med rødt og brunt hår. Sidder du på terrassen i haven, jamen så kan det være at faktor 15 er okay til dit behov.

Derudover så husk de tekniske gadgets! Det er både powerbanken og den mobile højttaler. (vær nu sød med lydnvieauet). Foruden gadgets, så kan det også være, at du kan lave dit arbejde med en kasket, solhat eller en parasol, som tager nogle af de hårde stråler væk fra dig.

Men det bare om at kaste sig ud i det og have fornuften med sig, så skal det nok blive en god arbejdssommer.

About The Author

Related Posts