Teknologien er i fuld udvikling, og der skyder konstant nye smarte apps op, der gør vores hverdag nemmere. Uanset om det handler om at kunne tale til en lille maskine, der fungerer som personlig assistent (se eksempelvis Alexa fra Amazon), eller at styre temperaturen derhjemme direkte fra din smartphone.

Mulighederne er mange, og der er ikke nogen tvivl om, at teknologien ændrer vores verden og gør vores dagligdag nemmere, én innovation ad gangen.

Der finde en masse forskellige apps, der bringer os mere sikkerhed. Men når det kommer til vores elskede kæledyr, så kan det være svært at se, hvordan vi skal bruge teknologien på dem – for de ejer jo ikke en smartphone.

Hvis du har en kat, der har adgang til at kunne bevæge sit frit udenfor, så kender du helt sikkert den frygt, du sidder med, når den ikke har været hjemme i mange timer.

I og med at vi er i de dejlige sommermåneder nu, så er der meget mere mad for katten udenfor, og det er så spændende derude, at der godt kan gå lang tid mellem den kigger hjem forbi – simpelthen fordi den har det så skønt udenfor.

Som katteejer kan det dog være bekymrende at gå og vente på det lille kræ, og derfor kunne det være rart at vide, hvor pokker ens kat er henne, og naturligvis om den har det godt.

 

Spor din kat live på din smartphone.

Teknologien har selvfølgelig fundet en løsning på problemet, og derfor kan du nu købe en GPS til din kat.

Modsat den GPS du har i bilen og som viser dig vej, så fortæller denne GPS dig i stedet, hvor din kat er henne i verden.

Det er smart, fordi du blot kan tjekke din smartphone, når du er bekymret for, om din kat har det godt, og så kan du live følge med i, hvor den er henne og dermed få en bedre fornemmelse for, hvad den laver, når den nu ikke er hjemme.

Du kan også gå tilbage i historikken og tjekke, hvor din kat har været henne, når den kommer hjem efter nogle timer udenfor. Du vil få en helt ny forståelse for din kat, og hvad den egentlig laver, når den ikke ligger og sover i en solstråle på gulvet derhjemme.

Hvis du eksempelvis bor tæt på en stor vej, der bekymrer dig, kan du sætte en særlig sikkerhedszone op for din kat, så du bliver alarmeret, hvis din kat bevæger sig uden for denne sikkerhedszone.

Dermed kan du skynde dig ud at hente den, hvis du er nervøs over, hvor den går hen.

Men ellers er GPS’en den perfekte løsning til dig, der gerne vil forstå din kat bedre og samtidig holde øje med, hvor den er henne, så du kan have ro i sindet, når den ikke er hjemme.

About The Author